یادگیری ناقص: به این معنی که یکی از مراحل ادراک، تثبیت و تسلط هنوز کامل نشده و درک کاملی از مبحث ندارید نیاز ب افزایش مطالعه است.
تسلط کم: فرق کوچکی بین تسلط کم و یادگیری ناقص وجود دارد: تست نزدن به مقدار کافی، که البته این مقدار کافی بستگی به دانش قبلی و استعداد دانشآموز دارد، اما مقدار کافی از تست هر دانشآموزی را به تسلط بر مبحث میرساند. برای این مورد راهی جز تست زدن به مقدار بیشتر وجود ندارد.
اشتباهات محاسباتی: یعنی دانشآموز راهحل سؤال را بلد است اما در حل سؤال دقت کافی را نداشته و در محاسبات اشتباه میکند. علت عمده عجله و استرس است که متأسفانه نتیجهی معکوس میدهد. برای حل مشکل باید به استفادهی درست و کامل از روشهای کنترل زمان شامل ضربدر و منها، زمانهای نقصانی و نیز هدفگذاری مشخص باید استفتده کرد.
عدم درک سؤال: عدم توجه به فعلها و قیدهای صورت سؤال باعث اشتباه میشود. دقت در خواندن سؤال و کشیدن خط دور این موارد است تا در ذهن پررنگ شوند.
جابهجا وارد کردن پاسخ: گاهی پیش میاید که به دلیل عجله، گزینهها جابهجایی عمودی یا افقی در پاسخبرگ داشته باشند. این مسئله یک راه حل دارد و آن دقت در وارد کردن و چک کردن پاسخها، به ازای هر ۱۰ سؤال است.
سؤالات شکدار و شانسی: سؤال شکدار انتخاب بین دو گزینه که اطمینان از صحیح بودن یکی وجود دارد تعریف میشود و شانسی هم که به نوعی به دست سرنوشت سپردن به امید شانس ۲۵ درصدی! برای درست بودن. از آنجا که به دست سرنوشت سپردن کار منطقیای نیست این گزینه کلاً از انتخابها باید کنار گذاشته شود.
سؤال شکدار نیز همین طور؛ زیرا هدف از آزمون یادگیری است و ممکن است سؤال شکدار شامل نکتهای برای تمایز بین دو گزینهی شکدار باشد اما درنهایت با درست زدن اتفاقی دانشآموز از آن سؤال بهراحتی عبور کند؛ ضمن اینکه تقریباً در اکثر موارد این کار موجب افزایش تعداد غلطها میشود و طبیعتاً نتیجهی خوبی هم حاصل نخواهد شد.
مشاورین ابوریحان با تحلیل مشکلات و بررسی موضوعات میتوانند کمکتان کنند.
برای اطلاعات بیشتر تماس بگیرید.۳۲۲۰۱۶۳۸-۹